Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

Із керівниками місцевих прокуратур обговорено особливості кадрової роботи (ФОТО)

                              

У регіональній прокуратурі відбувся семінар з питань організації кадрової роботи та внутрішньої безпеки в органах прокуратури.

У семінарі, ініційованому відділом роботи з кадрами прокуратури області, взяли участь керівники,  заступники керівників та начальники відділів  місцевих прокуратур  Миколаївщини.

Прокурор області Тарас Дунас, звертаючись до учасників семінару, зазначив, що саме керівники повинні проявляти ініціативу щодо організації кадрової роботи у ввірених підрозділах, інформувати керівництво про проблемні питання, мобілізувати колектив, не допускати ганебних вчинків підлеглими працівниками.

 

 

 

 

 

 

 

«Мною були створені робочі групи для виїзду на місця з метою вивчення стану справ, які показали, що в цілому місцеві прокуратури здатні виконувати покладені обов’язки.  Приємно відзначити, що є на місцях досвідчені працівники, які боліють за роботу, тому не бійтеся про себе заявляти», - наголосив прокурор області.

Начальник відділу роботи з кадрами Алла Пилипчук висвітлила актуальні питання такі як, повноваження керівника місцевої прокуратури, призначення на посаду прокурора, переміщення та просування по службі тощо.

 

 

 

 

 

 

 

За словами Алли Пилипчук, наразі, за результатами конкурсного відбору, Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів  працевлаштовано на посади прокурорів місцевих прокуратур. 7 осіб, стосовно яких вже розпочато проведення спеціальної перевірки.

У ході семінару також обговорено виконання вимог законодавства  у сфері запобігання корупції та усунення конфлікту інтересів у колективі, ділова поведінка працівників, порядок заохочення та притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1826