Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2019

Засуджено вбивцю-рецидивіста, який за 30 гривень позбавив життя односельця

                              

За послідовної позиції Веселинівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури судом визнано винним та засуджено до реальної міри покарання 63-річного жителя с. Бузоварове Веселинівського району, який обвинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених п. 6, п. 13 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187  КК України, а саме: умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині з корисливих мотивів, особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство, та нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з проникненням у житло та із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому.

Нагадаємо, що 25 січня 2019 року біля 21.00 год. обвинувачений, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до домоволодіння 42-річного місцевого, де з корисливою метою скоїв вбивство останнього та заволодів його грошима в сумі 30 грн.

28 травня 2019 року Вознесенським міськрайонний суд, погодившись з доводами державного обвинувачення, визнав пенсіонера винним у скоєнні  злочинів, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років 6 місяців з конфіскацією майна.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1453