Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

Судитимуть групу крадіїв-домушників (ФОТО)

                          

Вознесенською місцевою прокуратурою здійснено процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно групи крадіїв, які вчинили ряд крадіжок на території Доманівського та Братського районів Миколаївщини.

До угруповання входили п'ятеро жителів м. Одеса у віці від 34 до 57 років.

12 грудня 2018 року зловмисники  були затримані після викрадення майна жителя с. Петропавлівка Братського  району.

Місцеві фермери помітили підозрілий автомобіль Honda іноземної реєстрації, який кілька днів їздив по вулицях села. Як тільки чоловіки наблизилися до легковика, водій з чотирма пасажирами кинулися тікати. Фермери покликали на допомогу інших місцевих жителів і повідомили про інцидент до поліції.

Через кілька годин поліцейські та місцеві жителі затримали злодіїв біля с. Воронівка Вознесенського району. У автомобілі одеситів поліцейські вилучили відмички, ломи, рукавички та інші знаряддя злочину.

Затримані особи неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців та затримувались за вчинення злочинів, у тому числі майнової спрямованості - розбійні напади та крадіжки.

З урахуванням беззаперечних доказів, зібраних під час розслідування,  правопорушникам інкриміновано 4 епізоди їх злочинної діяльності, один з яких у Братському районі, 3 – у Доманівському.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно за попередньою групою осіб).

27 травня 2019 року обвинувальний акт стосовно вказаних осіб скеровано до Арбузинського районного  суду для розгляду по суті.

фото відділу комунікації ГУ НП в області
 
За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1760