Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Завдяки прокуратурі з недобросовісного постачальника стягнуто до бюджету 97 тис грн штрафних санкцій за несвоєчасну поставку товарів

                                    

Господарським судом Запорізької області задоволено позов Миколаївської місцевої прокуратури № 1 про стягнення до бюджету штрафних санкцій з недобросовісного постачальника за несвоєчасну поставку товарів у сумі майже 97 тис грн.

Установлено, що у квітні 2018 року Департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради з одним із товариств з обмеженою відповідальністю м. Запоріжжя укладено договір щодо поставки 25 бункерів-накопичувачів для збору твердих побутових відходів строком до 25.05.2018.

Водночас, усупереч умов договору, товар поставлено з порушенням строків, а саме  у період з липня по вересень 2018 року.

Реагуючи на порушення,  місцева прокуратура звернулась з позовом до господарського суду Запорізької області про стягнення з недобросовісного постачальника штрафних санкцій в сумі 97 тис. грн., який задоволено у повному обсязі. 

Загалом, упродовж поточного року Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 на захист інтересів держави в бюджетній сфері пред’явлено 6 позовів на загальну суму 1,7 млн грн.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1593