Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

За наполегливості прокуратури жителю Миколаєва, затриманого з партією наркотиків, збільшено розмір застави майже на 2 млн грн (ФОТО)

                               

Прокурором Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №2 оскаржено запобіжний захід стосовно 26-річного жителя м. Миколаєва, підозрюваного у вчинені кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою їх подальшого збуту, вчинене в особливо великих розмірах).

Як вже повідомлялось, 24 травня 2019 року  ухвалою Ленінського районного суду міста Миколаєва стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням розміри застави у розмірі 3 млн грн.

Не погоджуючись із рішенням суду стосовно розміру застави, який є недостатнім для забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваного - підозрюваний був затриманий з великою партією особливо небезпечних наркотичних засобів, та  тривалий час здійснював їх збут на території м. Миколаєва, місцева прокуратура подала апеляційну скаргу з вимогою збільшити розмір застави з 3 млн грн до 5 млн грн.

 Відтак, за принципової позиції прокуратури Миколаївським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням останньому застави у розмірі  4 994 600 грн.

Нагадаємо, зловмисника затримано правоохоронцями Інгульського відділу поліції 22 травня 2019 року у м. Миколаєві під час під час транспортування ним психотропних речовин у великих розмірах. У ході проведення огляду, у нього виявлено значну кількість особливо небезпечної психотропної речовини PVP та інших наркотичних засобів вагою майже 3 кг, яка була розфасована у поліетиленові пакети для наступного збуту на території обласного центру.

Досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1573