Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2019

До 7 років 6 місяців позбавлення волі засуджено розбійника – ”гастролера”

                             

Вознесенською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого за розбій 36-річного мешканця м. Львів за розбійний напад на подружжя з  м. Києва. 

Установлено, що 23 серпня 2018 року, о 04.45 год. на території АЗС «Укрнафта» у с. Дорошівка Вознесенського району зловмисник, підійшов до автомобіля, в якому відпочивало літнє подружжя, та за допомогою автомобільної свічки запалення розбив заднє праве скло, після чого із застосуванням газового балончику сльозоточивої та дратівливої дії «Терен-16», а саме розпилив зазначений газ у бік потерпілих, заволодів їх майном на загальну суму майже 5 тис грн.

Дії правопорушника кваліфіковано за ч.2 ст. 187 КК України – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій.

Внаслідок належної організації підтримання публічного обвинувачення, принципової позиції прокурора та вмілому поданні суду доказів обвинуваченого, попри його категоричне невизнання вини в інкримінованому злочині, судом визнано винним та призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього його майна.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1718