Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

Судитимуть наркодилера з Вітовського району

                           

За процесуального керівництва Вітовського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 слідчим поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 31-річного жителя смт Первомайське Вітовського району, який підозрюється у незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту та  збуті наркотичних речовин на території району.

За даними слідства, упродовж лютого-березня 2019 року місцевий житель незаконно збув особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс загальною вагою 37,1 гр.

Правоохоронці встановили три епізоди його злочинної діяльності.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст.307 КК України (організація, незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин у великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Обвинувальний акт вже скеровано на розгляд у Жовтневий районний суд.

Загалом, упродовж року, завдяки вжитим скоординованим заходам правоохоронців, кількість злочинів щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів зменшилось на 22,8% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.  

 Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1561