Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

Колишнього працівника установи виконання покарань оштрафовано за порушення вимог фінансового контролю

                         

10 червня 2019 року начальником Новобузького відділу Баштанської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді Новобузьким районним судом протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією, передбаченого  ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, стосовно колишнього молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки державної установи «Новобузький виправний центр №103». 

Так, молодший інспектор в порушення вимог ст.45 Закону України «Про запобігання корупції», перед звільненням з вказаної установи, не вжив заходів, спрямованих на своєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За результатами розгляду зазначеного протоколу судом підтримано позицію прокурора, особу визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 грн.

Довідково: відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1495