Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2019

Наслідок спільного вживання алкоголю – життя людини та 14 років тюрми (ФОТО)

                                

Вознесенською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 33-річного раніше неодноразово судимого чоловіка, який вбив 39-річного жителя Вознесенського району, а також скоїв інші злочини на території району.

Установлено, що 22 грудня 2018 року у вечірній час доби у селі Вільний Яр Вознесенського району зловмисник, перебуваючи у приміщенні житлового будинку свого знайомого, під час спільного вживання спиртних напоїв та на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, схопив ніж, який лежав на столі та умисно спричинив одну колоно-різану рану в області шиї потерпілого, у результаті чого останній помер на місці.

Крім того, правопорушник після вчинення умисного вбивства вчинив таємне викрадення майна потерпілого, а саме мобільного телефону вартістю 400 грн. з грошовими коштами у сумі 8000 грн., а також незаконне заволодіння транспортним засобом – ВАЗ 2101.

У листопаді 2018 року у селі Дорошівка Вознесенського району обвинувачений вчинив крадіжку мобільного телефону вартістю 1599 грн., який належить власниці будинку, де він проживав.

Дії правопорушника кваліфіковано за ч.1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині,  ч.2 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, ч.2 ст. 289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно.

Оцінивши усі свідчення та докази в сукупності, суд визнав, що вину вбивці прокурором доведено в повному обсязі.

Відтак, зловмисника визнано винним в інкримінованих йому злочинах та призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього його майна.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1636