Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2019

За незаконне нарахування заробітної плати судитимуть керівника комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» м. Вознесенська

                                  

21 червня 2019 року Вознесенською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за  ч. ч. 2, 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, службове підроблення) стосовно керівника комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» м. Вознесенська.

У ході досудового розслідування встановлено, що упродовж двох останніх років службова особа, шляхом зловживання своїм службовим становищем та внесення недостовірних відомостей до офіційних документів, нараховувала заробітну плату працевлаштованим у закладі особам, які фактично не виконували покладені на них обов’язки, оскільки на той період часу перебували за кордоном у власних справах, чим спричинила збиток державі на суму майже 70 тис грн.

Крім того, з метою відшкодування завданих державі збитків місцевою прокуратурою заявлено позов.

За вчинення злочину вказаній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Звертаємось до працівників підприємств та організацій, не бути байдужими та повідомляти про аналогічні факти правоохоронним органам.
   
За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1550