Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2019

Судом підтримано позицію прокуратури щодо застосування до порушника штрафних санкцій у зв’язку з невиконанням договору про закупівлю робіт за державні кошти

                                  

Господарським судом міста Києва задоволено позовну заяву  Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та стягнуто до місцевого бюджету з недобросовісного виконавця робіт штрафні санкції у сумі понад 150 тис грн.

Встановлено, що суб’єктом господарювання, яким на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та за рахунок коштів місцевого бюджету виконувались роботи по розробці проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту шляхопроводу у мікрорайоні Широка балка у місті Миколаєві, порушено умови договору щодо своєчасного виконання зобов’язань.

Зокрема, підрядною організацією, передбачені договорами роботи, виконані не у повному обсязі, у зв’язку з чим останньому нараховано штрафні санкції.

З урахуванням бездіяльності Департаменту ЖКГ та з метою усунення виявленого порушення,  прокуратура звернулась до суду з відповідним позовом, який задоволено у повному обсязі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1693