Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

Судитимуть виконувача обов’язки директора Миколаївського міського палацу культури і мистецтв за незаконне преміювання себе

                     

За належного процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області, слідчим завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно виконувача обов’язки директора Миколаївського міського палацу культури і мистецтв, який підозрюється у заволодінні грошовими коштами вказаного закладу в сумі 83 тис грн.

Слідством встановлено, що підозрюваний, у період з квітня 2017 року по лютий 2018 року, щомісячно складав незаконні накази про преміювання себе за особисті трудові внески. 

Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

24 червня 2019 року обвинувальний акт скеровано до суду.

Крім того, з метою відшкодування заданої злочином шкоди прокурором у кримінальному провадженні пред’явлений позов в інтересах держави в особі Миколаївського міського палацу культури і мистецтв Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1560