Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

Повідомлено про підозру посадовцю Миколаївській міської ради у службовій недбалості та службовому підробленні, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 120 тис грн

                                 

Одним із пріоритетних напрямків прокуратури Миколаївської області, який постійно перебуває на контролі прокурора області Т. Дунаса, є протидія розкраданню бюджетних коштів.  

Зокрема, 25 червня 2019 року, за належного процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та з урахуванням зібраних доказів, слідчими повідомлено про підозру виконувачу обов’язки начальника одного з відділів Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради за ч. 1 ст. 367 та ч.1 ст.366 КК України (службова недбалість та службове підроблення).

Установлено, що посадова особа, діючи умисно, внесла до акту виконаних робіт та довідки про вартість виконаних робіт недостовірні дані про обсяги і вартість  будівельних робіт з капітального ремонту покрівлі житлового будинку у Заводському районі м. Миколаєва.  

Внаслідок вказаних протиправних дій підрядником одержано бюджетні кошти за фактично не виконані роботи, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 120 тис. грн. Досудове розслідування триває.

Наразі, органом досудового розслідування ініційовано питання перед судом щодо відсторонення підозрюваної особи від займаної посади та обрання запобіжного заходу.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1
кількість переглядів: 1402