Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

У Миколаєві правоохоронці викрили групу сутенерів, які організували бізнес з надання секс-послуг на території обласного центру (ФОТО)

                                        

Завдяки реалізації спільних ефективно скоординованих заходів, впроваджених правоохоронними органами Миколаївщини, 25 червня 2019 року проведено широкомасштабну операцію групу по затриманню групи зловмисників, які на території м. Миколаєва створили місця розпусти для іноземних клієнтів-моряків. 

Більше півроку правоохоронці відстежували злочинну діяльність групи. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що організаторками злочинної групи є жительки м. Миколаєва - 44-х, 41-го та 66-ти років, які контролювали «бізнес». Для створення місць розпусти вони винаймали три квартири у м. Миколаєві, де 10 дівчат, надавали послуги сексуального характеру. Таксисти відстежували прибуття іноземних кораблів, підшукували клієнтів, чекаючи їх на прохідній у портах та доставляли на квартири.

Година послуг складала від 100 доларів та вище.

Під час проведення понад 20 обшуків  за місцем проживання сутенерів, в орендованих квартирах, в автомобілях таксистів поліцейські вилучили гроші, як у гривнях так і іноземній валюті, серед яких долари США, євро, валюта Сінгапуру, Малайзії і Філіппін, мобільні телефони, з яких здійснювалися дзвінки клієнтам, чорнові записи, візитні картки, банківські картки та інші речові докази, що підтверджують їхню злочинну діяльність.

25 червня, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, оперативниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчими Слідчого управління, бійцями роти поліції особливого призначення, прикордонниками Азово-Чорноморського регіонального управління ДПС, оперативниками Управління карного розшуку і територіальних відділів, затримано трьох жінок та 63-річного таксиста, які налагодили функціонування борделів.

Затриманим вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Стосовно дівчат, які надавали сексуальні послуги, правоохоронцями складено адміністративні протоколи за ст. 181-1 (Заняття проституцією) КУпАП.

Найближчим часом підозрюваним обиратиметься міра запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1616