Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

Службова недбалість посадовця коштувала бюджету 347 тис грн

                   

У четвер,  27 червня 2019 року, за належного процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та з урахуванням зібраних доказів, слідчими поліції повідомлено про підозру колишньому начальнику відділу екологічної безпеки служби охорони праці та захисту навколишнього середовища Миколаївської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» у неналежному виконанні службових обов’язків,  що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч.2 с. 367 КК України службова недбалість).

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що посадова особа не проконтролювала виконання підрядником на території порту небезпечних  робіт підприємствами, що здійснюють свою виробничу діяльність на території порту з прийняття із суден забруднених і стічних вод, а також вод, що містять нафту, сміття та інших речовин, шкідливих для навколишнього природного середовища й здоров’я людини.

Фактично внаслідок її бездіяльності підрядник заволодів бюджетними коштами на суму 347 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Крім того, на початку цього року до суду скеровано обвинувальний акт стосовно підрядника за ч.2, ч.4 ст.191 КК України (заволодіння бюджетними коштами), який перебуває на розгляді.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1524