Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2019

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас привітав миколаївських поліцейських з професійним святом (ФОТО)

                                      

Сьогодні, 4 липня, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас та заступник прокурора області Назар Степанчак взяли участь в урочистостях з нагоди 4-ої річниці створення Національної поліції України, які проходили у Палаці культури Головного управління Нацполіції в області.

Вітаючи з професійним святом, Тарас Дунас побажав  кожному поліцейському професійної ненависті. «Я бажаю вам ненависті до наших ворогів, до тих, хто посягає на нашу територіальну цілісність, до тих, хто ставить під сумнів наші національні ідеї, зневажає їх. Україна починається  з кожного з нас. Це важливо – зрозумійте це та передайте іншим. В нашу з вами роботу легко кинути ложку дьогтю і вона буде знівельована. Багато хто цим користується, невиправдано звинувачуючи нас в тих чи інших прорахунках. Я бажаю, що б в кожного з вас зберігалось почуття того, що ви робите праведне діло в інтересах громади та Миколаївщини», - підкреслив Тарас Дунас.

 

 

 

 

 

 

Прокурор Миколаївщини навів слова  Гетьмана України Богдана Хмельницького: «Гарні слова сказав Гетьман України Богдан Хмельницький звертаючись до своїх воїнів «Синове воїнів хоробрих, явіть мужність свою!  І вам вовіки віків славу запишуть» . Не так багато і треба, лише проявляти свою внутрішню професійну мужність. Завтра вже будуть стояти нові виклики і ви повинні щоденною роботою доводити та відстоювати свою принципову позицію та інтереси громадян. Слава Україні! Зі святом!» - наголосив прокурор.

Очільник прокуратури передав кожному поліцейському примірник книги Мирослава Донця  «Многія літа. Благія літа», в якій зібрані заповіти 104-річного карпатського мудреця Андрія Ворона як жити довго в здоров’ї, щасті і радості.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2045