Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

Трьох працівників мікробіологічної лабораторії визнано винними у отриманні неправомірної вигоди (ФОТО)

                               

Вознесенська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно трьох працівників мікробіологічної лабораторії Вознесенського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державної установи «Миколаївського обласного лабораторного центру МОЗ України» за фактом одержання неправомірної вигоди.

Установлено, що у травні цього року обвинувачені, які не є службовими особами, за попередньою змовою, з метою незаконного збагачення, вимагали у громадянина І. неправомірну вигоду у сумі 7 тис. грн. за усунення перешкод під час проходження обов’язкового профілактичного медичного огляду.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерований до суду за ч.4 ст.354 КК України (одержання працівниками підприємства, установи чи організації, які не є службовими особами неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою та поєднане з вимаганням).

8 липня 2019 року вироком суду затверджено угоду про визнання винуватості у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначено покарання у виді штрафу в сумі 10 200 грн  кожному в дохід держави. 

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1639