Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

Правоохоронці Миколаївщини займають принципову позицію щодо недопущення рейдерського захоплення сільськогосподарських підприємств, врожаю та земельних ділянок

                            

Така позиція знайшла схвальні відгуки керівництва Генеральної прокуратури України, яким позитивно відмічено роботу правоохоронців Миколаївщини. 

Так, Миколаївщина серед 5 регіонів України за направленням до суду обвинувальних актів за фактами рейдерства у аграрному секторі.

Для прикладу, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  стосовно подружжя - жителів  м. Вознесенська, 21 та 24 років, які наприкінці 2017 року та на початку минулого року за попередньою змовою, шляхом підроблення документів на активи підприємств протиправно заволоділи майном сільськогосподарських підприємств Братського та Вознесенського районів, що заподіяло велику шкоду, яка склала понад 11,8 млн грн.

Також, позитивно відмічено роботу правоохоронців щодо забезпечення відшкодування збитків від протиправних посягань шляхом накладення арешту на майно.

Крім того, упродовж І-го півріччя 2019 року, завдяки злагодженим діям правоохоронців регіону не допущено жодного рейдерського захоплення сільськогосподарських підприємств, врожаю та земель, фізичного протистояння, умисного пошкодження  майна, сільгосптехніки тощо.

Але на цьому не зупиняємось, і надалі правоохоронці будуть гідно протидіяти рейдерству у будь-якій формі.  

З метою своєчасного та оперативного отримання інформації щодо фактів рейдерства у регіональній прокуратурі працює телефон «гарячої лінії»  (0512) 47-25-57 та (0512) 47-09-11.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1343