Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

Колишніх службових осіб “Миколаївоблтеплоенерго” та керівника ТОВ судитимуть за привласнення коштів комунальної установи на загальну суму понад 600 тис грн

                               

За належного процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох колишніх працівників ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» -  заступнику директора та головному інженеру, а також керівнику ТОВ , які обвинувачуються у привласненні коштів комунальної установи, що заподіяло збитки на загальну суму понад 600 тис грн.

Установлено, що вказані особи підписали акти приймання робіт з розробки та надання технічної документації до котлоагрегатів в котельних м. Миколаєва та м. Очакова, хоча роботи фактично виконані не були.

Колишньому заступнику директора підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч.5 ст. 191 КК України (пособництво у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах), колишньому головному інженеру — ч. 2 ст.367 КК України (службова недбалість), керівнику підприємства - ч.5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

24 липня 2019 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Загалом, упродовж  І-го півріччя 2019 року до суду скеровано 21 обвинувальний акт щодо злочинів у бюджетній сфері.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1604