Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2019

У регіональній прокуратурі розпочав роботу новостворений відділ, який наглядатиме за роботою Державного бюро розслідувань (ВІДЕО)

                                

З липня цього року у регіональній прокуратурі запрацював новостворений  підрозділ – управління, що наглядатиме за роботою Державного бюро розслідувань у м. Миколаєві.

Повна назва – управління  нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування та розшукових дій територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Миколаєві.

Управління створено наказом Генерального прокурора, який підтримав ініціативу керівників регіональних прокуратур щодо необхідності створення відповідних підрозділів на місцях. Одночасно у штатному розписі регіональної прокуратури ліквідовано слідче управління. 

Одним з основних завдань підрозділу є організація та здійснення нагляду за додержанням законів територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим  у місті Миколаєві, при провадженні оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування кримінальних правопорушень, у тому числі у формі процесуального керівництва, а також участі у судовому провадженні.

До управління входять два відділи із загальною чисельністю 16 чоловік, які на даний час укомплектовано найбільш досвідченими працівниками, здатними на належному рівні забезпечити виконання завдань, покладених на підрозділ.

Як повідомив, керівник управління Олег Баришов, наразі у процесуальних керівників перебуває близько 60 кримінальних проваджень. За результатами досудового розслідування 6 вже скеровано до суду.

Управління розташоване за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 10

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

 

кількість переглядів: 1532