Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

Розфасований канабіс, бойова граната для власних потреб? Відповідь на питання дасть слідство ФОТО)

                         

У липні поточного року під процесуальним керівництвом Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури, у рамках розслідування кримінального провадження, працівниками Доманівського відділу поліції на території  домоволодіння 37-річного жителя села Мостове Доманівського району проведено санкціонований судом обшук,  у ході якого виявлено та вилучено наркотичну речовину – канабіс, загальною вагою 4,7 кг.

Наркотичну речовину господар зберігав у будинку, в якому разом з ним проживає дружина та двоє малолітніх дітей,  та підсобних приміщеннях, яка була розфасована по різних ємностях.

Крім цього, під час обшуку було виявлено бойову гранату «Ф-1» із запалом.

Чоловік пояснював правоохоронцям, що вирощував заборонене зілля виключно для власних потреб, однак така кількість вилученого свідчить про наміри заробити на цьому кошти. За цінами чорного ринку вартість вилученої речовини складає понад 200 тис грн.

Вилучене було скеровано на експертизу.

5 серпня 2019 року, на підставі висновків експертизи та з урахуванням зібраних у ході розслідування беззаперечних доказів чоловіку повідомлено про підозру за ч.1 ст.309,  ч.3 ст.307 та ч.1 ст.263 КК України (придбання, незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту; незаконне придбання, зберігання з метою з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст.309 КК України;  а також придбання, носіння, зберігання, бойових припасів та вибухових речовин, без передбаченого законом дозволу).

Також, до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1562