Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2019

Розкрито особливо тяжкий злочин

                         

Завдяки ефективному процесуальному керівництву Первомайської місцевої прокуратури та злагодженим діям працівників Первомайського ВП ГУНП в області розкрито особливо тяжкий злочин.

Так, 17.08.2019, в порядку ст. 208 КПК України, затримано 19 річного громадянина (військовослужбовця) за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а 18.08.2019 за клопотанням Первомайської місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудовим розслідуванням установлено, що 12.08.2019 підозрюваний, перебуваючи у вечірній час разом зі своїм товаришем по службі на березі річки Південний Буг в місті Первомайськ, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків наніс останньому 9 ударів ножем в різні частини тіла, внаслідок яких потерпілий помер.

З метою приховування слідів злочину та попередження свого викриття, підозрюваний кинув тіло потерпілого в річку Південний Буг.

Досудове розслідування триває.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Довідково: упродовж поточного року завдяки вжитим правоохоронними органами області спільним заходам на 6% зменшилась кількість умисних вбивств.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1570