Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Розкрито тяжкий злочин на території Доманівського району Миколаївської області

                                 

За належного процесуального керівництва Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури вдалося розкрити тяжкий злочин.

Так, 20.08.2019, у порядку ст.208 КПК України, затримано 20-річного місцевого жителя, який незаконно заволодів транспортним засобом - мотоциклом із проникненням у сховище. Останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що зазначений громадянин вже не вперше притягується до кримінальної відповідальності.

Наразі на розгляді в районному суді перебувають 3 кримінальні справи за обвинуваченням його у вчиненні корисливих злочинів. Більш того, останній у жовтні минулого року був засуджений Центральним районним судом м. Миколаєва за ч.4 ст.407 КК України до 3 років позбавлення волі та від відбування покарання звільнений з іспитовим строком 2 роки.

За принципової позиції прокурора 21.08.2019 слідчим суддею Доманівського районного суду правопорушнику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1243