Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Підряднику - фізичній особі підприємцю, який виконував роботи на замовлення одного з департаментів Миколаївської міської ради, повідомлено про підозру у заволодінні 750 тис. грн. бюджетних коштів

                                               

У четвер, 22 серпня 2019 року,  з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в області під оперативним супроводом управління СБУ в області підприємцю, який виконував роботи на замовлення Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном, шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах та підроблення документів).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2018 року  підприємець шляхом зловживання своїм службовим становищем здійснив привласнення державних грошових коштів у розмірі 750 тис. грн. під час виконання робіт щодо розробки схеми теплопостачання м. Миколаєва.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного.
Досудове розслідування триває. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1751