Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2019

Знову оковита привела на лаву підсудних - зловмисник проведе за ґратами 8 років за розбійний напад на сусіда

                        

Первомайською місцевою прокуратурою доведено в суді провину 33-річного мешканця міста Первомайськ у вчиненні розбійного нападу.

Судовим розглядом справи встановлено, що 30 серпня 2018 року, зловмисник, в ході розпиття спиртного з сусідом, почав вимагати у останнього передачу майна. Отримавши відмову, розбійник наніс потерпілому чисельні удари по голові та іншим частинам тіла, після чого все ж таки вікрав його речі на суму майже 8 тис грн.

Завдяки професійній майстерності прокурора Первомайської місцевої прокуратури провину чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) не зважаючи на відмову у визнанні своєї вини, доведено в повному обсязі.

Як наслідок, 3 вересня вироком Первомайського міськрайонного суду розбійника визнано винним у вчиненні інкримінованого здочину та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1348