Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2019

Впровадження електронного документообігу – підвищення ефективності діяльності прокуратури (ФОТО)

                           

З початку року, з моменту введення в дію інформаційної системи «Система електронного документообігу органів прокуратури України» (СЕД), працівниками апарату прокуратури Миколаївської області постійно проводиться робота з працівниками органів прокуратури області щодо удосконалення роботи користувачів вказаної системи.

Зокрема, відповідно до наказу виконувача обов’язків прокурора області Олександра Білоуса, з 20 серпня 2019 року керівником відділу документального забезпечення прокуратури Миколаївської області Інною Гладкою з залученням головного спеціаліста відділу інформаційних технологій, матеріально-технічного забезпечення та соціально-побутових потреб прокуратури області Наталією Тітусь здійснено виїзди до місцевих прокуратур для проведення з працівниками вказаних прокуратур кущових семінарів на тему: «Актуальні та проблемні питання опрацювання документів в інформаційній системі «Система електронного документообігу органів прокуратури України». 

Доповідачі довели до відома присутніх основні положення Тимчасової інструкції з діловодства з використанням СЕД, звернули увагу на порядок  розгляду та виконання документів, детально зупинились на особливостях формування реєстраційно-моніторингової картки, маршруту проходження документів та накладення резолюцій, особливу увагу звернули на недоліки роботи користувачів під час роботи з вказаною системою та шляхи їх усунення.

У свою чергу працівники місцевих прокуратур озвучили ряд актуальних питань, які виникають під час опрацювання документів, на які отримали вичерпні відповіді. З кожним працівником проведено практичні заняття щодо особливостей створення різних видів документів у вказаній  інформаційній системі.

Загалом, працівниками прокуратури області у поточному році вже проведено 10 подібних навчальних заходів. 

Слід зазначити, впровадження інформаційної системи підвищить ефективність опрацювання документів, що значно скоротить час та витрати коштів на виготовлення, доставку і обробку кореспонденції в органах прокуратури.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1674