Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2019

Злагоджена робота правоохоронців – успішний результат у протидії злочинності

                        

Робота правоохоронців Миколаївщини минулого тижня у протидії злочинності має свій позитивний результат.

Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців, розкрито понад 100 кримінальних правопорушень. Найбільше злочинів розкрито за процесуального керівництва #Миколаївської #місцевої #прокуратури № 2 – розкрито 37 злочинів, з яких 16 тяжкі.

Упродовж тижня завершено розслідування у 35 кримінальних провадженнях, які з обвинувальними актами скеровані до судів. Судами області постановлено 44 обвинувальні вироки. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та Вознесенської місцевої прокуратури. 

Зусилля органів прокуратури мають беззаперечний результат і на напрямку реалізації представницьких повноважень. 

За вказаний період прокурорами взято участь у 45 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду. судами задоволено 6 позовів органів прокуратури області у земельній сфері щодо повернення земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею  10,1 га  вартістю 604,6 тис. грн. Відстояли свою позицію в судах прокурори Миколаївських місцевих прокуратур № 1 та № 2, Вознесенської та Баштанської місцевих прокуратур.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1317