Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2019

У Миколаєві викрито члена регіональної комісії Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, який вимагав хабар у розмірі 40 тис грн (ФОТО)

                         

Сьогодні, 18 вересня 2019 року, завдяки спільній роботі прокуратури Миколаївської області, слідчого управління Нацполіції в області та управління Служби безпеки в області  викрито члена регіональної комісії Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств за підозрою у вимаганні та отриманні  неправомірної вигоди у розмірі 40 тис грн.   

Вказана особа  вимагала та отримала зазначені кошти від одного з голів фермерського господарства у сумі 10 % від загальної суми наданої вказаному ФГ фінансової допомоги від Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, що становить 40 тис грн.

Особу затримано у порядку ст.208 КПК України. 

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) та обрання запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

 

кількість переглядів: 2568