Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2019

Миколаївцю, який розстріляв трьох працівників АЗС, повідомлено про підозру (ФОТО)

                              

Сьогодні, 19 вересня, за узгодженням з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №2 слідчими слідчого відділу Інгульського відділу поліції Головного управління Нацполіції в області 48-річному жителю м. Миколаєва, який розстріляв трьох працівників газової заправки, розташованої по вул. Новозаводська, 13/2 у м. Миколаєві, повідомлено про підозру за  п.1  ч. 2 ст. ст. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб). 

Як вже повідомлялось, 18 вересня 2019 року, зловмисник,  на ґрунті неприязних стосунків, вбив трьох працівників АЗС, 33-х, 51-го та 59-ти років. 

Цього дня, у результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів та злагоджених і професійних дій правоохоронців, зловмисника розшукали та затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Під час затримання підозрюваного, у нього виявлено велику кількість зброї та боєприпасів: два револьвери, два пістолети; п'ять споряджених магазинів до пістолетів; більше сотні патронів; ніж. Всі ці предмети знаходилися безпосередньо при затриманому та в сумці, яка була при затриманому.

Усе вилучене направлено на проведення відповідного дослідження. За результатами проведених експертиз вирішуватиметься питання про надання події додаткової кваліфікації.

Наразі вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває. За вчинення зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1489