Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

У прокуратурі відбувся круглий стіл щодо особливостей призначення та проведення судових експертиз (ФОТО)

                          

У п’ятницю, 20 вересня 2019 року, у прокуратурі області відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні проблеми при призначенні та проведенні судових експерт

из», організований відділом нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні  досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури  Миколаївської області.

Участь у заході взяли керівники місцевих прокуратур, їх заступники та начальники відділів місцевих прокуратур,  яким працівники Миколаївського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України розповіли про порядок проведення судових експертиз та вирішення кола проблемних питань, що виникають при призначенні експертиз, та особливості проведення окремих видів експертиз.

Зокрема, присутні обговорили питання та особливості призначення судових фототехнічної експертизи, мистецтвознавчої та портретної експертиз. Окремо в рамках круглого столу обговорили проблематику призначення судових експертиз відео- та звукозапису.

Захід відбувся в атмосфері жвавого і конструктивного обговорення вищезазначених тем, що неодмінно позитивно сприятиме активній співпраці в напрямку поглиблення правових знань щодо особливостей призначення та проведення судових експертиз.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1513