Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2019

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ ЗІ СПОРТИВНИМИ УСПІХАМИ! (ФОТО)

                            

Сьогодні, 26 вересня 2019 року, на стадіоні у парку Перемоги м. Миколаєва, відбувся легкоатлетичний крос серед колективів фізичної культури правоохоронних органів регіону, в якому взяли участь 8 команд. Організатором змагань виступила Миколаївська обласна організація ФСТ “Динамо” України.

 

 

 

 

 

 

 

Прокуратуру Миколаївської області представляли прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень  Ольга Лукащук, прокурор відділу забезпечення державного обвинувачення в регіоні Олександр Щербак, заступник начальника Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 Євген Кіріленко, прокурор цього відділу Віталій Корзун та тренер команди Ігор Бурбан.

 

 

 

 

 

 

Змагання проходили на дистанціях 1 км, 3 км, 5 км. Переможці у кожному із забігів визначалися як в особистому, так і в командному заліку.

Так, за підсумками легкоатлетичного кросу на дистанцію 1 км серед жінок Ольга Лукащук стала золотим призером, Євген Кіріленко серед чоловіків здобув бронзу.  У забігу на дистанції 3 км Віталій Корзун прийшов п'ятим, Олександр Щербак на дистанції 5 км  завоював срібло.

 

 

 

 

 

 

У командному заліку команда прокуратури Миколаївської області посіла друге місце.

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1765