Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2019

Групі сутенерів за організацію секс-бізнесу повідомлено про підозру (ФОТО)

                                

26 вересня 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, з урахуванням зібраних у ході розслідування кримінального провадження беззаперечних доказів, слідчими слідчого управління Нацполіції в області трьом жителям м. Миколаєва – двом жінкам та чоловіку, віком від 41 до 66 років, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 302 КК України (створення та утримання місць розпусти а також звідництво для розпусти, вчинені з метою наживи), у складі організованої групи.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювані, зорганізувавшись у стійку злочинну групу, в період з січня по червень поточного року на території Заводського району обласного центру орендували квартиру, яку використовували як місце розпусти та у якій заздалегідь підібрані особи надавали інтимні послуги за грошову винагороду іноземцям, здебільшого морякам з іноземних суден, котрі прибували до портів міста Миколаєва.

Вказане кримінальне провадження найближчим часом буде скеровано до суду з обвинувальним актом. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, у червні цього року у ході широкомасштабної операції правоохоронцями затримано групу зловмисників, які на території м. Миколаєва створили місця розпусти для іноземних клієнтів-моряків.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1324