Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2019

Засудженого, який втік з Вознесенської виправної колонії, затримано

                           

У неділю, 29 вересня 2019 року, завдяки вжитим Вознесенською місцевою прокуратурою скоординованим заходам, на пункті пропуску Державного кордону «Кучургани-Первомайськ» Роздільнянського району Одеської області, співробітниками Державної прикордонної служби затримано засудженого, який 22 вересня цього року здійснив втечу з дільниці соціальної реабілітації Державної установи «Вознесенська виправна колонія (№ 72)».

Як повідомлялося раніше, зловмисник відбував покарання у місцях позбавлення волі у вигляді 8 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

23 вересня 2019 року засудженому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 393 КК  України та наступного дня судом задоволено клопотання процесуального керівника Вознесенської місцевої прокуратури про надання дозволу для затримання з метою його приводу для участі у судовому засіданні для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Найближчим часом судом розглядатиметься питання щодо обрання розшукуваному втікачеві запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1912