Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2019

Завдяки скоординованій роботі правоохоронців Вознесенщини особливо небезпечний наркотик не знайшов «кінцевого споживача» (ФОТО)

                                

За належного процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено розслідування  у кримінальному провадженні стосовно 36-річного жителя м. Вознесенськ за ч.1 ст.310 та ч.2 ст.309 КК України (незаконний посів та вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин, незаконне  виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтею 310 КК України).
 
Встановлено, що зловмисник на своїй земельній ділянці незаконно посадив рослини роду коноплі у кількості 25 штук заввишки більше 4 м.  Крім того, у ході проведення санкціонованого обшуку знайдено суху речовину рослинного походження, що являє собою особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, – канабіс.

22 жовтня 2019 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Загалом, з початку року правоохоронцями Миколаївщини задокументовано 811 кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів (за аналогічний період минулого року - 759).

Пресслужба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 1455