Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2019

Правоохоронними органами області завершено розслідування стосовно трьох членів злочинної групи, які організували секс-бізнес (ФОТО)

                         

Під належним процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчими СУ ГУ НП в Миколаївській області здійснено ефективне досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо злочинної організованої групи, члени якої протягом тривалого періоду часу, з метою наживи займалися створенням та утриманням місць розпусти а також звідництвом для розпусти (ч. 2 ст. 302 КК України).

Як встановлено в ході досудового розслідування, злочинна група, до складу якої входило троє місцевих мешканців – дві жінки та чоловік, віком від 41 до 66 років, зорганізувавшись у стійку злочинну групу, в період з січня по червень поточного року на території Заводського району міста орендували квартиру, яку використовували як місце розпусти та у якій заздалегідь підібрані особи надавали інтимні послуги за грошову винагороду іноземцям, здебільшого морякам з іноземних суден, котрі прибували до портів міста Миколаєва.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт стосовно усіх фігурантів кримінального провадження направлено до Заводського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Санкція ч. 2 ст. 302 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1408