Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2019

Перехитрити правоохоронців не вдалося – касир грального закладу інсценувала підпал закладу (ФОТО)

                            

Сьогодні, 23 жовтня, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні беззаперечних доказів, процесуальним керівником Єланецького відділу Вознесенської місцевої прокуратури та слідчим Єланецького відділення поліції повідомлено про підозру 31-річній жительці смт Єланець у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 383 КК України (завідомо неправдиве повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину).

Так, 18 жовтня до Єланецького відділу поліції надійшло повідомлення від підозрюваної про те, що горить приміщення «Національної лотереї Спорт-лото» у смт Єланець. Жінка, яка працює касиром у цьому закладі,  розповіла правоохоронцям, що приблизно о 5 ранку до приміщення грального закладу зайшли двоє невідомих чоловіків у масках.

З її слів, один з чоловіків одразу підійшов до неї та наніс близько трьох ударів кулаком руки в обличчя, а інший чоловік в цей час облив пальним приміщення та підпалив його.

Після чого, за її версією, зловмисники наказали їй сісти до їхнього автомобіля та відвезли її за межі смт. Єланець, де і залишили. 

За її заявами зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194, та ч. 1 ст. 125 КК України.

Однак, у ході розслідування правоохоронці встановили, що фактично мало місце інсценування підпалу та завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину з метою приховати борг свого чоловіка, який грав у лотерею.  

Розслідування триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури
 

кількість переглядів: 1401