Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2019

Правоохоронці припинили діяльність продавців психотропних речовин, які збували заборонені речовини через інтернет-магазин в “Телеграм” (ФОТО)

                        

У четвер, 24 жовтня 2019 року, за належного процесуального керівництва прокурорів прокуратури Миколаївської області, у м. Миколаєві безпосередньо після вчинення кримінального правопорушення слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Миколаївській області спільно із співробітниками управління СБУ в Миколаївській області із залученням бійців спецпідрозділу “Альфа” затримано двох жителів м. Миколаєва, віком 20 та 21 років, які тривалий час займалися незаконним збутом особливо небезпечних психотропних речовин (амфетамін, так звані “солі”, тощо) на території обласного центру.

Встановлено, що продаж наркотиків затримані здійснювали безконтактним способом — шляхом розміщення в різних частинах міста так званих  “закладок. Покупців знаходили через створений ними інтернет-магазин в мессенджері “Телеграм” під вигаданими “нік-неймами”. 

Зловмисники до своєї протиправної діяльності молодики залучали й неповнолітніх.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході проведення санкціонованих судом обшуків за місцем мешкання зловмисників та інших осіб, які ймовірно причетні до вчинення злочину, вилучено цілий ряд розфасованих “закладок” з ймовірним вмістом наркотичної та психотропної речовини, грошові кошти, отримані від незаконного збуту психотропних речовин, мобільні телефони та інші гаджети, за допомогою яких зловмисники вчиняли злочинні дії.

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст.307 КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1293