Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2019

Судитимуть телефонного афериста, який діючи за схемою «Ваш син у поліції», видурив у літніх миколаївців понад 600 тис грн

                                 

Миколаївською місцевою прокуратурою №2, за результатами досудового розслідування, затверджено та  скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного неодноразово судимого жителя Сумської області, який приїхав до міста Миколаєва з метою ведення шахрайської діяльності та заволодінням коштів громадян.

Зловмисник, діючи за схемою «Ваш син у поліції», у період з червня по липень поточного року ошукав 5 літніх жителів Корабельного району міста на загальну суму  понад 600  тис грн.

Його дії кваліфіковані за ч.2, ч.3 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене повторно в особливо великих розмірах).

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Вкотре звертаємо увагу жителів міста та області на необхідність зваженого реагування на телефонні дзвінки із повідомленням про затримання близьких родичів за вчинення злочинів або дорожньо-транспортних пригод.

У разі отримання повідомлення телефоном про те, що ваших близьких родичів затримано і необхідні грошові кошти для їх звільнення або лікування потерпілих від ДТП, в першу чергу, зателефонуйте цим родичам, а потім терміново зверніться на лінію 102 з метою оперативного викриття злочинців.
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1455