Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2019

Повідомлено про підозру посадовцю Миколаївській міської ради у зловживанні службовим становищем, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 359,8 тис грн

                       

Прокуратура Миколаївської області продовжує активні наступальні дії на одному із пріоритетних напрямів – протидія розкраданню бюджетних коштів.  

Так, 29 жовтня 2019 року, за належного процесуального керівництва Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та з урахуванням зібраних доказів, слідчими повідомлено про підозру фахівцю відділу технагляду Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем).

Установлено, що посадовець, діючи умисно, зловживаючи службовим становищем, затвердив акти виконаних робіт по ремонту покрівлі будинків по вул. Вінграновського у місті Миколаєві, що містили неправдиві відомості про об’єм та вартість виконаних робіт.

Внаслідок вказаних протиправних дій підрядником одержано бюджетні кошти за фактично не виконані роботи, що спричинило істотну шкоду інтересам громади у розмірі 359,8 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Загалом, з початку року за  результатами досудового розслідування до суду скеровано 35 кримінальних проваджень про правопорушення, вчинені    у бюджетній сфері.
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2
кількість переглядів: 1675