Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2019

Суд заарештував без права внесення застави підозрюваного у низці злочинів, так званого у вузьких кругах «Апті», та трьох його спільників (ФОТО)

                   

Сьогодні, 2 листопада, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва задоволено клопотання слідчого, узгоджене з процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення застави 49-річному жителю м. Миколаєва, так званого у вузьких кругах «Апті». 

Також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави стосовно його 25-річного спільника, а наступного дня, 3 листопада, заарештував ще двох членів угрупування, 41-го та 47-ми річних жителів м. Вознесенськ, також без права внесення застави. 

Як вже повідомлялось раніше, 1 листопада у м. Миколаєві та м. Вознесенську,  у ході проведення масштабної операції правоохоронцями затримано чотирьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні ряду тяжких злочинів – незаконному позбавленні волі людини, триманні заручника, нанесенні тілесних ушкоджень, вимаганні, незаконному заволодінні транспортним засобом, незаконному зберіганні зброї.

Розгляд клопотань щодо обрання запобіжних заходів іншим фігурантам провадження наразі триває.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1380