Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2019

Пишаємось спортивними досягненнями наших колег (ФОТО)

                             

У неділю, 3 листопада 2019 року, у м. Миколаєві стартував  напівмарафон «Перемагай легко», в якому взяли понад трьох тисяч людей.

Участь у змаганні взяли і працівники органів прокуратури Миколаївщини - прокурор відділу забезпечення обвинувачення в регіоні управління підтримання державного обвинувачення в суді Олександр Щербак та заступник начальника Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 Євген Кириленко, які показали достойні результати та склали серйозну конкуренцію більш молодим опонентам.

Зокрема, Олександр Щербак подолав дистанцію у 10 км, завоювавши «срібло» у своїй віковій категорії, Євген Кириленко подолав дистанцію у  5 км, та завоював «бронзу» у своїй віковій категорії.

Наші колеги є досвідченими працівниками, які користуються повагою серед колег. Поряд з виконанням професійних обов'язків, активно беруть участь у спортивному житті як прокуратури, так і міста.

Так, 26 вересня, Олександр та Євген взяли участь у легкоатлетичному кросі серед колективів фізичної культури правоохоронних органів регіону у рамках “Динаміди-2019”. За підсумками легкоатлетичного кросу на дистанцію Євген Кириленко серед чоловіків здобув бронзу, Олександр Щербак на дистанції 5 км  завоював срібло.

Пишаємось спортивними досягненнями наших колег та бажаємо подальших перемог!

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1504