Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2019

Зловмисника, який напав на 16-річного хлопця, взято під варту

                        

У вівторок, 12 листопада, слідчим суддею задоволено погоджене з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 клопотання слідчого та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб 31-річному жителю м. Миколаєва, який вчинив розбійний напад на 16-річного хлопця.

Розслідуванням встановлено, що 24 жовтня цього року приблизно о 16:30 зловмисник,  знаходячись неподалік будинку № 47 по вул. Кобера в м. Миколаєві, з метою заволодіння чужим майном напав на хлопця, спричинивши йому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаного наскрізного поранення верхньої кінцівки, що призвело до короткочасного розладу здоров'я, під час якого відкрито заволодів майном – наручним годинником, мобільним телефоном та повербанком, на загальну суму 5000 грн.

Крім того, під час проведення санкціонованого судом обшуку правоохоронцями  за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено куртку, яка підходить під опис свідків як ту, в якій був підозрюваний в момент вчинення злочину, розкладний ніж, який міг бути засобом вчинення злочину, та наркотичний засіб - метамфетамін, який останній зберігав для власного вживання без мети збуту.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.187 КК України (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій).

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення місцезнаходження викраденого майна.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1118