Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2019

Очаківця засудили на 8 років в’язниці за бійку зі смертельними наслідками

                             

Очаківським відділом Миколаївської місцевої прокуратури №1 підтримане державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження стосовно 41 – річного жителя м. Очакова, який наніс смертельні тілесні ушкодження товаришу.

Під час судового розгляду встановлено, що 4 березня 2019 року, приблизно о 12:00 годині,  зловмисник, на ґрунті раптово виниклого конфлікту та неприязних відносин до свого товариша, умисно наніс йому  множинні удари в область голови та обличчя, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи, синців та саден обличчя, поєднаної травми голови з  переломом кісток основи та склепіння черепу, субарахноїдальним крововиливом правої півкулі мозку.

Внаслідок чого чоловік  від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.  

Зловмисник характеризується негативно, як особа, що зловживає спиртними напоями, веде асоціальний спосіб життя, схильна до насильства.

У судовому засіданні він не визнав свою провину та не розкаявся у скоєному.

За результатами розгляду кримінального провадження суд, погодившись з позицією прокурора, визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 КК України та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури №1

кількість переглядів: 1482