Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

Збувальника наркотиків взято під варту

                          

У четвер, 14 листопада, слідчим суддею задоволено погоджене з процесуальним керівником Березанського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 клопотання слідчого та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб 47-річному жителю с. Тузли  Березанського району, який тривалий час збував за місцем свого мешкання наркотичні засоби.

Під час проведення  санкціонованого судом обшуку у домоволодінні зловмисника правоохоронці  виявили та вилучили паперові згортки з подрібненим та готовим до вживання наркотичним засобом, сухі стебла нарковмісної рослини, а також виручені від продажу наркотичних засобів  грошові кошти.

Речові докази направлено на експертизу.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Розслідування триває.

Загалом, з початку року завдяки скоординованій роботі правоохоронців Миколаївщини виявлення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів збільшилось на 7% у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1546