Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2019

Співпраця та комунікація між прокурорами і молоддю триває (ФОТО)

                   

Працівники органів прокуратури Миколаївщини продовжують зустрічі з учнями та студентами навчальних закладів регіону.

Зокрема, днями прокурором Баштанської місцевої прокуратури Катериною Бєликовою разом з інспектором Баштанського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» проведено профілактичні заходи серед учнів 8-11 класів Привільненської та Старогороженської загальноосвітніх шкіл.

Прокурор поінформувала дітей про види булінгу та методи протистояння свідомому жорстокому ставленню й агресивній поведінці інших дітей, а також розповіла про відповідальність за такі дії.   Лекторка поговорила також про особливості та підстави кримінальної відповідальності неповнолітніх.

-  Розмовляючи з дітьми, ми намагаємося налагодити діалог, — зауважує Катерина Бєликова, — максимально доступно розповідаємо про злочин і кару, про необхідність дотримання вимог моралі й закону, про відповідальність за будь-які негідні вчинки. Поінформованість допомагає запобігати багатьом проблемам, підвищує свідомість дітей та впливає на зменшення кількості правопорушень у дитячому середовищі. Сподіваємося, що школярі засвоять отриману інформацію і захистять себе від непоправних вчинків.

У ході бесіди учні також змогли поставити лекторці запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

Співпраця та комунікація між прокурорами і молоддю триває, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.


За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1458