Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

На Миколаївщині перед судом постане чоловік, який систематично знущався над жінкою та дітьми

                         

За процесуального керівництва прокурорів Єланецького відділу Вознесенської місцевої прокуратури, слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно жителя  Єланецького району, який систематично вчиняв психологічне насилля над своєю співмешканкою та її п’ятьма малолітніми дітьми.

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель с. Кам’янка, незважаючи на неодноразове притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї, передбаченого  ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, а також  вжиті поліцією превентивні заходи, належних висновків для себе не зробив та продовжував систематично вчиняти над своєю співмешканкою та дітьми психологічне насильство, які виражались у постійних побутових сварках, пошкодженні майна, образах нецензурною лайкою та погрозах нанесення тілесних ушкоджень.

Внаслідок вказаних протиправних дій кривдника, жінці та дітям спричинено психологічні страждання, у зв’язку з чим вони проходять реабілітацію у Обласному центрі соціально-психологічної допомоги в м. Вознесенську.

Дії зловмисника кваліфіковано за  ст. 126-1 КК України (домашнє насилля). Наразі обвинувальний акт скеровано до Єланецького районного суду для розгляду справи по суті. За вчинене кривднику загрожує покарання до 2 років позбавленням волі.


За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1338