Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2019

Завдяки скоординованим заходам правоохоронців встановлено підозрюваного, який спричинив смертельні ножові поранення чоловікові в Інгульському районі

                            

Сьогодні, 10 грудня, слідчими поліції за погодженням з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2  повідомлено про підозру 20-річному жителю м. Миколаєва, який спричинив смертельні тілесні ушкодження чоловікові.

Встановлено, що в ніч на 5 грудня цього року, підозрюваний, перебуваючи між будинками № 70 та № 72 по пр. Миру у м. Миколаєві, на ґрунті особистих неприязнених стосунків, які  виникли  після сварки з потерпілим – безхатченком, діючи умисно, наніс один удар предметом, схожим на ніж в область лівої сідниці та два удари в область правого стегна потерпілого, спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаного поранення лівої сідниці та двох колото-різаних поранень правого стегна глибиною до 14 см з пошкодженням стегнової вени та артерії, що потягло за собою смерть потерпілого внаслідок гострої крововтрати та  рясної кровотечі через колото різані поранення правого стегна.

У ході розслідування, встановлено та допитано свідків, які вказують на те, що саме підозрюваний вчинив вказаний злочин, також проведено ряд інших слідчих (розшукових) дій, які підтвердили приналежність підозрюваного до вчинення вказаного злочину.

Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Наразі вирішується питання про обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1438