Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

Житель Вознесенського району за ряд тяжких злочинів проведе за гратами 8 років 6 місяців

                         

Вознесенською місцевою прокуратурою підтримано належне публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя с. Яструбинове Вознесенського району, який вчинив замах на вбивство свого знайомого та розбійний напад.

У ході судового слідства встановлено, що 9 серпня 2019 року о 18.00 годин в с. Яструбинове Вознесенського району зловмисник, зайшов у гості до свого знайомого, та на ґрунті особистих неприязних стосунків, кухонним ножем наніс йому один удар в область шиї, однак довести свій умисел на спричинення смерті потерпілого не зміг, оскільки останній втік зі свого помешкання.

Після вчинення замаху на вбивство,  зловмисник,  погрожуючи фізичною розправою, вчинив розбійний напад на товариша потерпілого, який залишився у кімнаті будинку, заволодівши його майном.  

Крім того, правопорушник вчинив дві крадіжки з домоволодінь мешканців с. Яструбинове грошових коштів у сумі 21,5 тис грн, ювелірних виробів, планшету, мобільного телефону тощо.

4 грудня 2019 року вироком Вознесенського міськрайонного суду зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушеннях за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 162, ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187 КК України та призначено покарання  у вигляді позбавлення волі строком на 8 років 6 місяців. 

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1703