Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

На шлях виправлення не став та продовжив свою злочинну діяльність – крадій-рецидивіст предстане перед судом

                            

За належного процесуального керівництва Врадіївського відділу Первомайської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 53-річного жителя с. Сирове Врадіївського району, який у період з квітня по жовтень поточного року вчинив ряд крадіжок майна громадян – жителів Врадіївського району.

У ході досудового розслідування доведено його причетність до скоєння 9 крадіжок, якими потерпілим заподіяно матеріальної шкоди на загальну суму майже 12 тис. грн.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2, ч.3 ст. 185 КК України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжці), вчинене повторно та поєднане з проникненням у житло.

Слід зазначити, що обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у липні минулого року звільнився з місць позбавлення волі за вчинення крадіжок, однак для себе належних висновків не зробив, на шлях виправлення не став, а обрав для себе спосіб життя, у якому не знайшов часу для відшукання законного заробітку та взявся за старе.

Під розслідування стосовно обвинуваченого обрано запобіжний захід у виді взяття під варту.

10.12.2019 у кримінальному провадженні прокурором затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинені злочини йому загрожує  покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Загалом, з початку року, завдяки злагодженим діям правоохоронців,  спостерігається тенденція до зниження крадіжок на 10,4%.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1446