Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

Прокуратура Миколаївщини для зручності жителів області здійснює дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язку (ФОТО)

                                

Право на особисте звернення громадян до органів державної влади та їх посадових осіб гарантовано Конституцією України та є одним із основних інструментів практичної реалізації їх конституційних прав. Тому питання організації особистого прийому громадян, розгляду звернень та запитів є важливим напрямом діяльності органів прокуратури Миколаївської області.

Ураховуючи актуальність питання захисту прав громадян, звертаємо увагу, що для зручного спілкування жителів області, особливо віддалених районів, у прокуратурі Миколаївської області та у місцевих прокуратурах існує можливість дистанційного спілкування громадян з керівництвом органів прокуратури у режимі Skype-зв’язку.

З огляду на викладене, громадянам, які не мають можливості прийти на особистий прийом до органів прокуратури області, забезпечено можливість звернутись до керівництва прокуратури Миколаївщини у зазначеному комунікаційному режимі інтернет-зв’язку.

Така форма спілкування, на відміну від письмових звернень сприяє уточненню інформації безпосередньо під час особистого прийому та підвищенню якості вирішення порушених питань.

З метою організації такого виду прийому необхідно звернутися у телефонному режимі або за допомогою електронних засобів комунікації до прокуратури області або до відповідної місцевої прокуратури.

Детальну інформацію про порядок особистого прийому громадян керівництвом прокуратури області можна отримати у відділі організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області за контактними телефонами (0512) 47-25-57 або (0512) 47-09-11, або безпосередньо за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 28.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Миколаївської області                           

кількість переглядів: 1575